Kvalitet

Omdömen

Väldigt bra bemötande. Glada, trevliga, tillmötesgående och väldigt lösningsorienterade. Top team har hjälpt oss med städning av våra lokaler. De anpassade sig efter våra tider vilket jag uppskattar mycket. Trevligt och härlig personal.

Nina K


Vi tycker de städar mycket bra. Vi är nöjda

Ann-margreth J


Har endast anlitat företaget för en släktings räkning för över ett år sedan. Hade ingen anledning att klaga.

Ingrid E


Anlitade top team för hemstäd och det har fungerat förträffligt. Rekommenderar dom varmt och kommer säkert anlita dom igen i framtiden.

Mikael J


Löser mina problem utan några bekymmer! Top betyg!

Annica H


Nöjda kunder

Vi stödjer

Kvalitet

Top Team Serviceentreprenad AB befinner sig i en expansionsfas. Vi växer och får nya kunder. Detta medför att vi hela tiden måste skärpa rutiner och system för att bäst kunna serva våra kunder. Samtidigt som företaget växer har vi många kunder som varit med en tid, vilket ger en solid grund att stå på. Långa, trygga affärsrelationer innebär att färre problem uppstår.  Top Team är en leveranssäker leverantör som dessutom klarar multitjänster. Just leveransen är viktig, vi säljer inga produkter utan levererar tjänster. Genom en gedigen organisation och erfarna arbetsledare kan kunderna lita på att vi levererar. Kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet medan vi tar hand om det runtomkring.

 

Vår kvalitetspolicy

Top Team Serviceentreprenad AB levererar flexibla servicetjänster av hög kvalitet till små, medelstora och stora företag samt privatpersoner.

 

Top Team Serviceentreprenad AB utgör en naturlig samarbetspartner och är en attraktiv arbetsgivare.

  • Genom stort engagemang och yrkeskicklighet samt servicevilja hos våra anställda uppnår vi tillsammans med leverantörer och kunder överenskommen kvalitet.
  • Vi ställer samma krav på leverantörer som på oss själva.
  • Vi arbetar systematiskt, utvärderar våra insatser och reflekterar i nya banor kring verksamhet och resultat.
  • Arbetsbeskrivningar, avvikelserapporter, instruktioner för arbetsmoment, fordonskontroll, rätt utrustning etc. Allt dokumenteras och följs upp kontinuerligt.
  • Vår organisation genomsyras av strävan efter ständiga förbättringar.
  • Denna kvalitetspolicy utgör ett åtagande för samtliga chefer och anställda att uppfylla kundkraven.

Vill du veta mer?

Följ oss på Facebook

Mobilanpassad webbsida av Jaddla