Fönsterputs

Omdömen

Väldigt bra bemötande. Glada, trevliga, tillmötesgående och väldigt lösningsorienterade. Top team har hjälpt oss med städning av våra lokaler. De anpassade sig efter våra tider vilket jag uppskattar mycket. Trevligt och härlig personal.

Nina K


Vi tycker de städar mycket bra. Vi är nöjda

Ann-margreth J


Har endast anlitat företaget för en släktings räkning för över ett år sedan. Hade ingen anledning att klaga.

Ingrid E


Anlitade top team för hemstäd och det har fungerat förträffligt. Rekommenderar dom varmt och kommer säkert anlita dom igen i framtiden.

Mikael J


Löser mina problem utan några bekymmer! Top betyg!

Annica H


Nöjda kunder

Vi stödjer

Fönsterputs

Vanliga frågor vid fönsterputs

 

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att du är hemma när vi ska putsa fönster hos dig, Det går bra att lämna nycklar till oss i förväg på vårt kontor, alternativt så kan vi hämta nycklar på din arbetsplats och sedan lämna tillbaka dem till dig efter utfört arbete.

 

Hur lång tid tar fönsterputsning?

Det beror på vilken typ av fönster det rör sig om samt hur många fönster som ska putsas. Om det är viktigt att fönsterputsen ska vara klar en bestämd tid, vänligen meddela oss detta i förväg.

 

Har ni F-skattsedel och ansvarsförsäkring?

Ja, vi har F-skattsedel och ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kr.

 

Har ni egna redskap?

Ja, vi tar med all nödvändig utrustning för att klara av uppdraget.

 

Kan jag betala kontant?

Nej, vi tar inte emot kontanter. Efter avslutat uppdrag skickar vi en faktura till dig. Fakturan kan skickas via e-post eller som pappersfaktura. För pappersfaktura tillkommer en fakturaavgift, e-post faktura är avgiftsfri.

 

Ska jag plocka bort föremål från fönsterbrädorna?

Ja, det är bra om det är bortplockat från fönsterbrädor. Om det inte är bortplockat så tar arbetet längre tid än vi planerat, och då tilkommer en kostnad om 10% på det totala priset.

 

Hur gör jag för att få Rut-avdrag för fönsterputs?

Ni behöver inte göra någonting, för privatpersoner skickar vi alltid en faktura med RUT-avdraget förberett. I de fall då ni ej vill eller kan utnyttja ert RUT-avdrag betalar ni helt enkelt hela beloppet varpå vi ej begär någon utbetalning från skatteverket.

Vill du veta mer?

Följ oss på Facebook

Mobilanpassad webbsida av Jaddla