Flytt

Omdömen

Väldigt bra bemötande. Glada, trevliga, tillmötesgående och väldigt lösningsorienterade. Top team har hjälpt oss med städning av våra lokaler. De anpassade sig efter våra tider vilket jag uppskattar mycket. Trevligt och härlig personal.

Nina K


Vi tycker de städar mycket bra. Vi är nöjda

Ann-margreth J


Har endast anlitat företaget för en släktings räkning för över ett år sedan. Hade ingen anledning att klaga.

Ingrid E


Anlitade top team för hemstäd och det har fungerat förträffligt. Rekommenderar dom varmt och kommer säkert anlita dom igen i framtiden.

Mikael J


Löser mina problem utan några bekymmer! Top betyg!

Annica H


Nöjda kunder

Vi stödjer

Flytt

 • Bohagsflytt
 • Företagsflytt
 • Möbelmontering
 • Transporter
 • Magasinering
 • Tömning och återvinning
 • Städning av Garage och P-Hus

 

Privat bohagsflytt

Vår personal har gedigen erfarenhet av flyttservice. Omsorgsfull packning, varsam hantering och säkra transporter borgar för att vi tar hand om ditt bohag på bästa sätt. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi utföra alla typer av flyttuppdrag. Vi åtar oss att flytta allt, från hela hem till mindre delar av bohag. Flyttuppdragen kan utföras både lokalt på orten och även längre sträckor. Vi kan hjälpa till med packning och iordningställande, allt enligt dina önskemål. Vi följer ”Allmänna bestämmelser för bohagsflyttning, BOHAG 2010”.  Läs mer om BOHAG 2010

Top Team Serviceentreprenad AB är ett serviceföretag som hjälpt många familjer att byta bostad genom åren, allt ifrån den lilla ettan i city till det stora huset på landet. Vi arbetar med kundens krav, önskemål och förväntningar i centrum, vi ska alltid lämna uppdraget med en nöjd kund.

Kontakta oss för offert så hjälper vi dig att bli ytterligare en nöjd kund.

 

Företags-/kontorsflytt

Top Team Serviceentreprenad AB har hjälpt många företag och organisationer med flyttuppdrag. Att flytta ett företag eller organisation är ”ett helt företag”, det vet vi. Allt måste ”klaffa” och flyta på extra smidigt så att företagets verksamhet påverkas så lite som möjligt under flytten. Därför planerar vi uppdraget tillsammans med våra kunder för att finna de tider då verksamheten påverkas som minst. Vi utför uppdraget när det passar er som bäst. Vi följer ”Allmänna bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier KONTOR 2003. Läs mer om KONTOR 2003

Att flytta under en helg är kanske inte alltid det billigaste alternativet, men det kan vara det mest lönsamma. En del kunder väljer en kombination, då en helg kanske inte räcker till, t.ex. torsdag till söndag. Vi arbetar med kundens krav, önskemål och förväntningar i centrum, vi ska alltid lämna uppdraget med en nöjd kund.

Kontakta oss för offert så hjälper vi dig att bli ytterligare en nöjd kund.

 

Magasinering

Som komplement till din bohagsflytt erbjuder vi även magasinering.

Du kanske flyttar till ett mindre boende och behöver magasinera delar av ditt bohag under en period.

Du kanske flyttar utomlands eller till ett redan möblerat boende och behöver magasinera hela ditt bohag under en period.

Du kanske har platsbrist av andra anledningar och behöver magasinera delar ur ditt hem eller fritidsprodukter som båtar, motorcyklar etc.

Vi har tillgång till larmade lokaler med kameraövervakning och passagesystem, inom inhägnat område. Vi kan hämta in/köra ut från vårt magasin/lager, eller så kan du komma sakerna själv, det bestämmer du själv.

Kontakta oss för offert så hjälper vi dig att bli ytterligare en nöjd kund.

 

Några packråd inför din flytt

 • Stapla kartonger, max tre på höjd.
 • Märk varje kartong på två sidor (inte ovanpå).
 • Porslin ska staplas på högkant inslaget i silkespapper. Glas lägger du ned inslagna i silkespapper.
 • Packa inte för tungt. Packar du exempelvis böcker, lämna halva kartongen till kuddar, kläder eller dyl.
 • Rulla ihop alla mattor och knyt.
 • Alla sladdar till TV, video, stereo m.m. ska kopplas ur och rullas ihop. Fäst med snöre eller tejp.
 • Ta ner lösa hylldelar och tejpa eller knyt ihop dem.
 • Speglar, tavlor, kristallkronor och liknande som ej får plats i kartonger lämnas hängande på sin plats. Alla glödlampor skruvas ur.
 • Skidor, gardinstänger, kvastar m.m. buntar du också ihop till lättburna paket.

Vill du veta mer?

Följ oss på Facebook

Mobilanpassad webbsida av Jaddla